dimarts, 15 de gener del 2013

Nova imatge del bloc dels llaguts


El nostre club está experimentant des de fa un parell d'anys un moment de creixement molt fort, i que encara s'ha accentuat més durant els darrers dotze mesos. El nostre nombre de vogadores i vogadors és el més alt des de la seva creació, amb una quantitat de socis per sobre dels vuitanta, dels que la majoria han arribat recentment. 

Això ens ha motivat a treballar molt més per donar cabuda a tots aquests socis nous que venen amb ganes de fer coses i de gaudir amb el rem. Hem incrementat el nombre de timoners, es fan entrenaments sis dels set dies de la setmana... i moltes coses més que aviat podreu comprovar.

Una de les prioritats és la millora dels canals de comunicació. Així, estem ultimant una pàgina web del club que aviat podreu veure. Una altra és la reactivació del nostre bloc, aquest que teniu davant. De moment, ja hem canviat la seva estructura i imatge, fent-la més àgil i incorporant els colors del club. Així mateix, a mesura que passin el dies, s'aniran integrant noves aplicacions que facilitin encara més el seu ús i utilitat. 

Per exemple, ja podeu consultar aspectes com els horaris dels entrenaments, links cap a altres clubs, vincular cap al nostre Facebook... en tot cas, volem que, més enllà d'aquests punts més o menys pràctics, el bloc esdevingui una eina on els socis puguin estar al dia de totes les novetats del club, de manera complementària a la pàgina web, que tindrà un caràcter més institucional. 

Esperem que us agradi... i que en feu ús deixant els vostres comentaris!

Endavant i vogueu fort!

La Junta