dimecres, 3 de març del 2010

NOVA JUNTA DIRECTIVA ALS LLAGUTS DE CALAFELL


Juan Fernández Robles, nou president per als propers dos anys

El passat 27 de febrer l’Assemblea General de socis dels Llaguts de Calafell va aprovar el canvi de Junta de Govern, que regirà per als propers dos anys. La nova Junta, presidida per Juan Fernández Robles, està composada, a més, pels següents socis: Cristina Rosell (vicepresidència), Francisco Javier Alberca (secretaria), Cristina Guasch (tresoreria), Enric Prat, Montserrat Rovirosa, Karin Ursula, Maria Josepa Sans i Ascen Muñoz (vocals).

Entre els objectius principals de la mateixa està consolidar la pràctica esportiva del rem en llagut català al municipi i la comarca. Així mateix, en termes més operatius, hi ha l’objectiu de fer créixer el nombre de socis de forma significativa, així com d’enllestir la reparació del llagut Samulero, que va patir diversos retards durant l’any 2009. La recuperació d’aquesta embarcació esdevé fonamental en la política de consolidació i creixement plantejada.

Per a assolir aquestes fites, el primer que ja ha fet aquesta nova Junta –que manté a alguns membres de l’antiga i incorpora a nous socis- ha estat crear comissions de treball executives internes que permetin mantenir un ritme d’activitat constant.


Al llarg dels propers dies, us anirem informant de les novetats que aniran sortint, mitjançant aquest bloc i el correu electrònic.

Una abraçada,

La Junta