dimecres, 26 d’agost del 2009

Nova embarcació de vela 420 als Llaguts de Calafell

Vogadores i vogadors, com a Junta tenim la satisfacció de comunicar que, recentment, la senyora Mariona Santacreu, veïna de Calafell, ens ha donat a l'entitat una embarcació de vela de classe 420. Només ha posat com a condició que rebi el nom de la seva néta, Alma, que hem acceptat lògicament.

Aquestes embarcacions són de tipus lleuger, molt ràpides, i preparades per a dues persones, tot i què en determinades condicions poden acollir fins a tres (molt excepcionalment, quatre). Actualment estem gestionant el lliurament de l'embarcació, que es troba a Segur de Calafell, i que pot ser efectiu aquest diumenge 30 d'agost.

Val a dir què, com a responsable de la Junta, tinc l'orgull de comunicar als socis membres de l'entitat que les gestions dels darrers dies han estat un treball conjunt mancomunat per part dels diversos membres de la mateixa. S'ha treballat de manera activa i coordinada tant en el procés de contacte, com de decisió, de gestió del lliurament i de recerca d'un emplaçament alternatiu al port, ja que serà difícil que es pugui deixar allà. Així, en a penes dues setmanes hem pogut passar de no conèixer aquest fet a disposar d'un nou actiu per a l'entitat.

Sense més, quan el lliurament hagi estat efectiu i haguem discutit la gestió interna de la nova embarcació, us comunicarem més detalls al respecte.

Una abraçada,

Javi