dijous, 15 de gener del 2009

Nova temporada, mateixes aportacions

Benvolgudes i benvolguts companys, aquest any encetem una nova temporada què, vista l'anterior, s'afronta amb no només il·lusions, sinó amb expectatives reals de superació. En aquest sentit, us vull animar a totes i a tots, personal vogador, patrons i membres de Junta a donar un pas més en la progressió de la nostra entitat.
Però, des de la Junta volem que aquest esforç no es tradueixi en una major càrrega d'aportacions, més encara en un any que es presenta econòmicament una mica complex. Per tant, hem volgut mantenir les quantitats de 2008, consistents en 45 euros per als majors de 18 anys i 30 per als menors.
Podeu efectuar els pagaments a la Caixa de Terrassa, com és habitual, o mitjançant domiciliació aquells que ho sol·licitin. Confiem en que, enguany, aquest sistema no esdevingui tan complicat com ho va ser en 2008.
Així mateix, el pagament s'haurà de fer efectiu en un termini de 30 dies (15 de febrer). Passats aquests, es revisaran les aportacions efectuades. Els vogadors que no estiguin al corrent hauran de deixar les activitats de l'entitat fins a la seva actualització econòmica.
Amb això, es tracta de mantenir el repecte vers a aquells companys que han contribuït amb l'entitat de manera puntual.
Finalment, només em resta animar-vos a seguir amb la tasca impressionant feta per tothom en 2008 i que ha fet tornar als Llaguts de Calafell l'empenta imprescindible per a equiparar-nos amb les entitats de primera línia.
Una abraçada per a tothom,
Javi

2 comentaris:

biker ha dit...

Mas barato que en Andorra!!!
I además paella, pulpo, fideuà gratis en diferentes playas y puertossss... Así que ánimo!!!

Ah! I a más a más nos lo pasamos bién bogando, que más queremos?

Ferran

Cristina Guasch ha dit...

Recordar que la gent que la temporada 2008 va donar el seu número de compta, si no sens notifica el contrari, el 13 de febrer passarem el rebut de la quota per l'any 2009.